Djevojka pozirala pored novog Bentleyja, a ta fotografija razbijesnila je Begovića i saigrače

Plate im smanjene, a...

Djevojka pozirala pored novog Bentleyja, a ta fotografija razbijesnila je Begovića i saigrače

E. Škorić

Bournemouth je trenutno drugi na tabeli u Championshipu i ima jasnu želju da se vrati u Premier ligi.

Ovaj tim je samo bod od lidera Norwicha, a jučer je remizirao protiv Rotherhama rezultatom 2:2. I dok igrači daju sve od sebe i rade dobar posao, zajedno sa Asmirom Begovićem na golu, klub im je skresao plate.

No, dobro, većina ih je, kao i trener Eddie Howe, bilo spremno izaći klubu u susret i pristati na te uslove s obzirom da su svjesni krize izazvane pandemijom koronavirusa. 

A onda ugledaju Alesyu Blake, suprugu izvršnog direktora kluba Neilla Blakea, kako se hvali na društvenim mrežama da je dobila na poklon Bentley.

Vrijednost automobila procjenjuje se na oko 155.000 eura. S obzirom na sve okolnosti, ova fotografija razbijesnila je mnoge u Bournemouthu i stvorila negativnu atmosferu.

Top Komentari

K79
Pa čijim je parama kupio auto, svojim ili parama od kluba ?! Ako je kupio svojom lovom sta imaju da se ljute ?!
6 0
nejeditrice
Kakav crni Eddie Howe? Kakav si ti novinar ne znaš ni ko je trener kluba o kojem pišeš. Se*em ti se na fakultet ako ga imaš uopšte.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi