Mlada Australka surfala potpuno gola: Na ovu ideju sam došla prije tri godine

Za slobodu

Mlada Australka surfala potpuno gola: Na ovu ideju sam došla prije tri godine

Edmir Škorić

Australska suferka Felicity Palmateer šokirala je javnost prije nekoliko dana snimanjeg kratkog filma.

Palmateer je odlučila da surfa potpuno gola, te da objavi kratki snimak. Ova 26-godišnja Australka istakla je da je sve napravila s ciljem istraživanja ideja za slobodu.

"Cijeli postupak je za mene bio nevjerovatan. Prihvaćanje moje ženstvenostvi pomoglo mi je da izgradim samopouzdanje", kazala je Felicity, dodavši:

"Ispostavilo se da je izazov ono što je u početku bila zastrašujuća ideja. Na ovu ideju sam došla prije tri godine, a sada sam odlučila da je realizujem".

Očekivano, bilo je onih koji su je hvalili zbog hrabrosti i poručili da je važno da ostane istrajna i slobodna, a drugi opet smatraju da su takve stvari nepotrebne.

Top Komentari

Penderinos
Poštena djevojka bananu jede kašikom
0 3
Zoilomas
Trazi cura kitove kite
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.