Amar Osim proziva sredinom januara

Slijedi pauza za nogometaše Željezničara

Amar Osim proziva sredinom januara

E. Škorić

Prvi dio sezone u Premijer ligi BiH je gotov i klubovi će dobiti određen period za odmor.

U Fudbalskom klubu Željezničar ne mogu biti zadovoljni konačnim ishodom jesenjeg dijela sezone, jer je poraz od Krupe prouzrokovao nemirne talase i čak devet bodova zaostatka za vodećim Sarajevom.

Plavi će imati priliku da se malo odmore, da analiziraju gdje se griješilo i da pokušaju konsolidovati svoje redove do početka drugog dijela sezone.

Danas je organizovan zajednički ručak za igrače, kojima je saopšteno da idu na odmor do 15. januara, kada će Amar Osim prozivati igrače na koje će računati u ostatku sezone.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Igrači će dobiti upute i poseban plan programa kojeg se moraju pridržavati tokom dana odmora, kako bi ostali u fizičkoj spremi pred nastavak sezone.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

krems_krems12
Iz ove ekipe u ovakvim uslovima Amar je izvukao maksimum. Svaki drugi trener sa ovim timom Zelje bio bi na diobi 8. mjesta.
12 5
gogs
Nadam se da nece on prozivat nikog, vrijeme je Amare za novi godisnji
4 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi