Džanan Musa čeka na nove izazove uz Jalu Brata i Bubu Corellija
Foto - Screenshot

Šuterski trening izgleda dobro

Džanan Musa čeka na nove izazove uz Jalu Brata i Bubu Corellija

M. Šljivak

Džanan Musa dobio je nedavno otkaz u ekipi Detroit Pistonsa.

Bh. košarkaš nije uspio da uđe u finalni roster ekipe iz Detroita za novu NBA sezonu. Uručen mu je otkaz, isplaćeno dva miliona dolara i Musa je postao slobodan igrač.

Džanan sada može potpisati novi ugovor sa bilo kojim timom na svijetu. On je još uvijek u Sjedinjenim Američkim Državama i čeka na rasplet situacije.

Treninzi su naravno svakodnevni, posebno oni šuterski, na kojima Musa izgleda jako dobro, a u pozdadini se čuje muzika poznatih repera Jale Brata i Bube Corellija.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CJUUPBRjZLY/[/instagram]

Uskoro bismo trebali znati gdje će nastaviti karijeru. Želja je ostanak u najjačoj ligi svijeta, a ponuda iz Evrope itekako ima.

Top Komentari

K79
Nije ni cudo sto si propo kad treniras uz ove debile jbt !!!
12 4
VenamaHrabrih
Davno sam govorio da je Musa vrhunski košarkaš, samo je indisponiran prisustvom protivničkih igrača i škripom parketa.
10 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi