BiH ni danas nije dobila selektora

Zakazana nova sjednica

BiH ni danas nije dobila selektora · Udarna vijest

M. Šljivak

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine ni danas nije dobila novog selektora, a kako SportSport.ba nezvanično saznaje nova sjednica zakazana je za 4. januar naredne godine. 

Čelnici Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine ni danas nisu izabrali selektora našeg nacionalnog tima koji će nas povesti u borbu za plasman na Svjetsko prvenstvo.

U proteklim danima Stručna komisija u sastavu Emir Spahić i Zvjezdan Misimović obavila je razgovore sa šestoricom kandidata te je izvještaj podnijela Komisiji za izbor za selektora.

Razgovori su obavljeni sa Sergejom Jakirovićem, Amarom Osimom, Husrefom Musemićem, Marcom Simoneom, Ivaylom Petevom i Sergejom Barbarezom, a neslužbeno Barbarez i Petev su od Spahića i Misimovića dobili najbolje ocjene.

Međutim, danas članovi Izvršnog odbora nisu glasali o njihovim prijedlozima, a nova sjednica na kojoj bismo konačno trebali dobiti novog selektora zakazana je za 4. januar naredne godine.

Petev, Barbarez ili pak neko treći, saznat ćemo uskoro. Bar bismo trebali, no ne bi bilo iznenađenje i da nakon 4. januara ne znamo ko će voditi Zmjeve u kvalifikacijama za Mundijal.

Top Komentari

ArminArmindelaa234
Ma pusite k.. Nikad od nas nece biti nista kad nas vode ljudi koji veze s fudbalom nemaju
25 1
Darkwood
Oooo bagro nepismena.
20 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi