PSG prodaje pet igrača: Svi zajedno - 40 miliona eura

Klub se rješava nekih igrača

PSG prodaje pet igrača: Svi zajedno - 40 miliona eura

E. Škorić
Teme:

Francuski prvak PSG planira napraviti određene promjene u timu nakon dolaska Mauricija Pochettina.

Novi trener ima plan i viziju, dao je upravi listu s pojačanjima koje želi ili sada ili na ljeto, a također poznato je i koje igrače PSG planira da proda.

Kako javlja L'Equipe, cilj je da se prodajom petorice igrača sakupi 40 miliona eura.

Na transfer listi su Julian Draxler, Leonardo Paredes, Idrissa Gueye, Thio Kehrer i Ander Herrera. Osim njih, klub bi mogao napustiti Angel Di Maria koji ima ugovor do ljeta, a već sada može da napravi predugovor s nekim od klubova koji ga motre.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ipak, prije svega, Argentinac će razgovarati sa sunarodnjakom i novim trenerom Pochettinom, pa će onda sve biti jasnije. Vidjet će Di Maria da li se na njega računa i u kojoj mjeri, a nakon toga odlučiti šta dalje.

Top Komentari

user1579786451
Draxleru bi bilo najbolje da se vrati u schalke,ko nas sejo,tamo su i igrali najbolji nogomet?
3 0
Adnanos
Auuu kakve igrace za 40 miliona. I jos toliko na godisnje plate
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi