Amar Osim više nije trener FK Željezničar!

Saznaje SportSport.ba

Amar Osim više nije trener FK Željezničar!

S. Mlaćo

Amar Osim više nije šef struke FK Željezničar.

Danas je to potvrđeno iz FK Željezničar za SportSport.ba, a oglasili su se i sa Grbavice.

"Danas je održan sastanak članova Upravnog odbora i dosadašnjeg šefa stručnog štaba, Amara Osima, na kojima je dogovoreno da najtrofejniji trener neće više obavljati funkciju šefa stručnog štaba.
Vrijedi istaći da je odluka donijeta džentlmenski, te da su obje strane pokazale da su prije svega navijači Željezničara i da je to u ovom trenutku najbolja odluka za Klub.

Večeras će se održati sjednica Upravnog odbora Kluba na kojoj će se odrediti buduće aktivnosti u vezi s imenovanjem novog trenera prvog tima Željezničara.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

FK Željezničar se zahvaljuje Amaru Osimu na uvijek maksimalnom angažmanu i ostvarenim rezultatima", stoji u saopštenju.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Adi1
Zasluženo dobio otkaz
33 7
Rajvosa2019
??? Znaci uskoro bakrot za Zelju
30 15

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi