Sjajna teniserka pala na doping testu: Tokom seksa u tijelo mi je ušla nedozvoljena supstanca

Čudna odbrana Ukrajinke

Sjajna teniserka pala na doping testu: Tokom seksa u tijelo mi je ušla nedozvoljena supstanca

Adnan Beganović

Jedan od najvećih nada ukrajinskog tenisa, Dayana Yastremska, početkom godine je suspendovana zbog pozitivnog doping testa.

Teniserka, koja sutra puni 21 godinu osvojila je u dosadašnjoj karijeri tri turnira i zaradila je preko dva miliona dolara od nagrada, a ova godina trebala je biti zapravo godina u kojoj će se probiti u sami teniski vrh.

Početkom prošle godine je ostvarila i ranking karijere, odnosno bila je 21. tenisačica svijeta, no početak ove godine donio joj je velike nevolje.

Naime, Dayana, koju smatraju i jednom od najseksipilnijih teniserki na touru, bila je pozitivna na zabranjenu supstancu mesterolone.

Međutim, ukrajinska teniserka od početka tvrdi da je nevina te da nikada nije koristila nedozvoljena sredstva, a kada je suspendovana izjavila je da će se boriti kako bi spasila svoju čast.

Oglasi

"U mojoj su mokraći pronađene vrlo niske razine mesterolona. S obzirom na nisku koncentraciju i negativan uzorak dvije sedmice ranije, dobila sam naučne informacije da je pozitivan rezultat moguć kao rezultat neke vrste kontaminacije. Uz to, obaviještena sam da ovu supstancu muškarci koriste kao lijek i ne preporučuje se ženama zbog štetnih učinaka", istakla je prije nekih pet mjeseci ukrajinska teniserka.

A, danas je postalo jasno na čemu će se bazirati njena odbrana. Naime, Dayana tvrdi da je nedozvoljena supstanca u njeno tijelo ušla tokom seksa sa bivšim partnerom.

No, njen bivši partner tvrdi da to nije istina i da je otac teniserke tražio od njega da na sebe preuzme krivicu, On to nije htio uraditi i napisao je izjavu za Komisiju koja se bavi ovim slučajem.

Nakon toga otac ukrajinske teniserke ga je zamolio da dadne dio kose za analizu, ali on je to odbio i više nikada nije sarađivao sa odbranom ukrajinske teniserke.

Službeno ročište po ovom pitanju biće održano u ovom mjesecu, a iz odbrambenog tima ukrajinske teniserke vjeruju da će se dokazati da je nedozvoljena supstanca u tijelo njihove klijentkinje ušlo tokom seksualnih odnosa.

Ipak, ukoliko se pokaže da to nije tačno, Dayani prijeti nova kazna i očekuje je dodatni "odmor" od tenisa.

Top Komentari

anga
Dozvoljena je ako si udata hahaha
5 0
zevs
cura imala sex i ovdje odma frka, valjda ovi masturbatori komentarišu
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti