Uščuplić: Imao sam dva dana za pripremu, ali želimo ostvariti dobar rezultat

Trener Sarajeva pred Mladost

Uščuplić: Imao sam dva dana za pripremu, ali želimo ostvariti dobar rezultat

Endin Čaušević

Fudbaleri Sarajeva sutra igraju na gostovnju protiv Mladosti utakmicu 31. kola Premijer lige BiH.

Do kraja sezone u našem prvenstvu ostala su još tri kola, a već sutra nas očekuje sigurno dosta uzbuđenja u mečevima 31. kola.

Svi mečevi igraju se u terminu od 17 sati, a jasno je da će do kraja sezone u centru pažnje biti borba za titulu prvaka BiH za koju se bore Borac, Sarajevo i ekipa Veleža.

Sarajevo je izgubilo prvu poziciju nakon nekoliko loših rezultata ovog proljeća. Borac je to uspio da iskoristi i preuzme lidersko mjesto Premijer lige.

Bordo klub je nakon remija protiv Slobode (0:0) na Koševu odlučio da je vrijeme za promjene, te su se zahvalili na saradnji treneru Vinku Marinović.

Klub s Koševa potvrdio je nakon toga da će do kraja sezone ekipu Sarajeva s klupe predvoditi Dženan Uščuplić. On je otkrio svoja očekivanja pred sutrašnje gostovanje u Doboju kod Kaknja.

"Tu sam kratko vrijeme što se tiče mene, imali smo dva dana pripreme. Sigurno je da će biti zahtjevna utakmica s obzirom da smo u nekakvoj situaciji nakon ove zadnje utakmice koju smo odigrali 0:0 gdje nismo bili konkretni u nekim stvarima i gdje nije bilo energije. Definitivno ćemo raditi na tim stvarima da utakmicu odigramo puno angažovanije i da ostvarimo dobar rezultat", rekao je Uščuplić.

Potražite više informacija na temu WWin liga BiH:

Trener juniorske selekcije Akademije FK Sarajevo do sada je vodio prvi tim u dva navrata i oba puta osvojen je trofej. U sezoni 2013/14 osvojen je Kup Bosne i Hercegovine, a u sezoni 2014/15 titula šampiona Bosne i Hercegovine.

Po okončanju sezone rukovodstvo Kluba pristupit će procesu imenovanja novog šefa stručnog štaba.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mackintosh
Hahahahahaha gde ovog iskopase? Kakav amaterski klub, seoski nivo
6 19
Rivaldo
Joj gledaj ga na sta lici i kako prica. Sramota za Sarajevo da neko ovakav predstavlja klub. I kazu napredovali?
9 19

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije