Nakon što je izgledao kao beskućnik Mateja Kežman se konačno doveo u red

Pojavio se u javnosti

Nakon što je izgledao kao beskućnik Mateja Kežman se konačno doveo u red

Endin Čaušević

Nekadašnji srbijanski fudbaler Mateja Kežman prošle godine našao se u centru pažnje zbog svog izgleda.

Prošle godine pojavila se fotografija Kežmana u javnosti koja je mnoge šokirala jer je izgledao potpuno neprepoznatljivo.

On se bio totalno zapustio i mnogi su poručili da jednostavno izgleda kao beskućnik, a ne fudbaler koji je nekada igrao za Chelsea i PSG.

No, nakon pola godine Kežman se ponovo pojavio u javnosti i pokazao je da sada više brine u svom izgledu.

Kežman je odlučio da se ošiša i obrije dugu bradu i konačno liči na sebe.

Opis nije dostupan.

Srbijanski as je prošle godine nestao sa scene nakon što je upetljan u skandal vezan za transfere igrača u Belgiji zbog sumnjivih transkacija.

Prije 20 godina je iz Partizana prešao u PSV za 14 miliona eura, a između ostalih još je igrao za Chelsea, PSG, Zenit, Fenerbache. Za reprezentaciju Srbije ima 49 nastupa uz 17 golova.

Top Komentari

Karlosicroberto
To neki srbi tako, kad ih se trazi, puste bradu kosu, nestanu sakriju se negdje hahah
5 0
tuner
evo ga pljunutui sergej barbarez
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti