Motivacioni video Borca pred derbi sa Sarajevom: "Spreman sam da se borim, da kidam, da krvarim"

Utakmica počinje u 19 sati

Motivacioni video Borca pred derbi sa Sarajevom: "Spreman sam da se borim, da kidam, da krvarim"

A. Čaušević

U 19 sati počet će možda i najzanimljiviji susret 11. kola Premijer lige. 

Derbi starih rivala u Banjoj Luci donosi okršaj Borca i Sarajeva te se očekuje da tribine Gradskog stadiona budu poprilično ispunjenje tribine.

Nekoliko sati uoči susreta Borac je na društvenim mrežama objavio motivacioni video kojim se pozivaju navijači na stadion.

"Pobjeda je moj jedini cilj, moj san, moja opsesija, moje sve ili ništa-sa tobom ja sam nepobjediv! Spreman sam da se borim, da kidam, da krvarim za svaki pedalj terena. Da zaboravim na bol, da uzvratim udarac - ti mi daješ snagu!

Ja sam Borac! Odlučan, odvažan, hrabar i nepokolebljiv. U Platonovoj ulici, uz tvoj huk, uz tvoj glas-ništa nas ne može slomiti!

Zajedno, mi smo Velikan, koji nikada neće ustuknuti! Trebaš mi. Za novu pobjedu! Dođi na stadion!", navodi se u poruci. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U gradu na Vrbasu vladao je veliki interes za utakmicu, a u Borcu su odlučili da ulaz za žene i djecu do 10 godina bude besplatan pa je sa očekivati dobru posjetu. 

Susret će početi u 19 sati. Glavni arbitar je Antoni Bandić nakon što je prethodno Elvis Mujić odlučio da otkaže suđenje. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Siki_sa
Borac, klub koji pušta marš na Drinu prije utakmica, klub koji veliča ratne zločine, klub kojeg da nije sudija ni entitetsku ligu ne bih igrao, navijači tog borca su pravili nerede pri postavljanju kamena temeljca za obnovu Ferhadije, navijači koji skandiraju "nož žica..." I vi sa ovog portala mu dajete pažnju
30 3
Hordas_Aristotel
Jel vam to Vico naredio da objavljujete ovakve vijesti o Borcu?
22 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi