Parola na sjeveru: Horde zla ne prestaju da tragaju za istinom
horde zla

Parola na sjeveru: Horde zla ne prestaju da tragaju za istinom

A. Čaušević

Navjerniji navijači FK Sarajevo, Horde zla još uvijek tragaju za istinom oko ubistva Vedrana Puljića i nemaju namjeru odustati. 

Početkom mjeseca se napunilo 12 godina od ubistva Puljića tokom nereda u Širokom Brijegu. 

Na susretu 13. kola Premijer lige protiv Posušja u 24. minuti navjerniji navijači Sarajeva su parolom poručili da neće odustati od istine.

"Dok istina ne bude vrijednost koja vlada sa naših usana za Vedrana tražit će se pravda", poručile su Horde zla.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ubica Vedrana Puljića još uvijek nije osuđen. Prvobitno je za ubistvo bio optužen Oliver Knežević, ali on nikada nije procesuiran.

Promo

Top Komentari

Realist
Pa prvo bi vas pozatvarali sve kad bi se otkrila istina toga dana
2 15
CrniToma
ISTINU vi NAJBOLJE ZNATE Odgovarali bi vi davno da vas Kebo nije spasio,covjeka na kucnom pragu napast i izbost nozem,palit,rusit i demolirat I ocekivat da ce vas netko samo gledat kako to radite
1 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi