Bh. tekvondoistkinju pokušali oteti, ona jednog nokautirala i pobjegla!

Nadina se uspjela spasiti

Bh. tekvondoistkinju pokušali oteti, ona jednog nokautirala i pobjegla!

E. Škorić

Nepoznate osobe su u nedjelju navečer pokušale oteti njegovu kćerku Nadinu Mehmedović.

Sinoć u Šijama se dogodio incident kada su pokušali oteti bh. tekvondoistkinju, no srećom ona je uspjela jednog od lopova nokautirati i pobjeći. Potresnu scenu opisao je njen otac na svom Facebook profilu.

"Želimo da obavijestimo javnost da se desila nestvarna situacija u nedelju u večernjim satima, nepoznate osobe su pokušale otmicu u Šijama Nadine Mehmedović reprezentativke Bosne i Hercegovine u Taekwondou. Pokušali su je na silu ugurati u auto uz prijetnje i fizičku silu i nanijeli još lakše tjelesne povrede. Uz Božiju pomoć i njenom iskustvu u borbama na takmičenjima uspjela je jednog otmičara nokautirati i pobjeći te izbjegnuti najgori scenarij. Ovo objavljujem iz razloga da se ne bi desilo nekom ponovo,da bi se pazili nemilih dogadjaja itd. Napomonjem da zbog istrage policije ne možemo otkriti više detalja i da je istraga u toku. Nadina je prije par dana napunila 17 godina i kao maloljetna osoba je uspjela izvući se iz najgore moguće situacije. Svi smo u šoku zbog ovog događaja, ako je neko nešto vidio ili zna svaka informacija će nam dobro doći", napisao je Elvin.

Slučaj je prijavljen policiji, a istraga je u toku.

Top Komentari

emanuelmacron
joj lafine reklamne,pa nije cerka parajlije Dodika ,pada izvuces koji euric,kad gologuzija umisli da je neko i nesto.Odo odma trnirat Tekvan. nece mene niko otimat.
1 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi