Lana Pudar nažalost nije uspjela osvojiti novu medalju

Svjetsko prvenstvo u Abu Dhabiju

Lana Pudar nažalost nije uspjela osvojiti novu medalju

E. Škorić

Najbolja bosanskohercegovačka plivačica Lana Pudar nastupila je danas u finalu Svjetskog prvenstva u Abu Dhabiju u disciplini 100 metara delfin.

Talentovana Mostarka je jučer bila sjajna u polufinalu i s vremenom 56.28 sekundi izborila je finale i novu priliku za osvajanje medalje.

I danas je bez dileme bila najmlađa takmičarka u bazenu, a "stotku" je otplivala u vremenu 56.51 i tako je zauzela sedmo mjesto.

Nažalost, Lana danas nije uspjela da donese novu medalju BiH, ali svakako smo sretni i ponosni na nju i radujemo se njenim budućim nastupima.

Podsjetimo, Pudar je prije četiri dana u disciplini 200 metara delfin zauzela treću poziciju i osvojila historijsku bronzanu medalju za našu zemlju.

Top Komentari

VELEZ
Vazda mi bosanci razoracamo kad dodje vrijeme...nije sport za nas....
3 47
VELEZ
nista novo za nas bosance...moja lana plivanje nije za tebe, idi uci, bolje ti je....
2 30

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi