Bio protiv vakcine, zarazio se, najavio veliki povratak, a onda je umro

Slavni kickbokser

Bio protiv vakcine, zarazio se, najavio veliki povratak, a onda je umro

Eldar Ganibegović

Preminuo je belgijski bokser Frederic Sinistra.

Ovaj 41-godišnjak bio je oštar protivnik vakcinacije i to je bez problema javno ispoljavao, a koronu je nazvao malim virusom.

Preminuo je - od koronavirusa.

Njegov trener, Osman Yilgin, belgijskim medijima rekao je da ga je natjerao na hospitalizaciju, a nakon toga Sinistra je iz bolničkog kreveta objavio fotografiju uz poruku da će se vratiti hiljadu puta jači.

Poslije toga napustio je bolnicu, nastavio je liječenje kod kuće, te je ubrzo i umro.

Treba istaći da se u karijeri susretao i s bh. borcem Dževadom Poturkom i to ua Zagrebu 2015. godine kada ga je pobijedio jednoglasnom odlukom sudija.

U ring je ulazio i s borcima poput Badra Harija, Martina Kampmanna i Stefana Leke.

Top Komentari

Sars33
Joj sto seru, ne bi kad napisali da je neko umro od korone kada je primio vakcinu? A ima i takvih slucajeva
5 4
Zalik
Ja ne tjeram nikog da se ne vakciniše pa ne želim da mene neko tjera da se vakcinišem Ja rizikujem a ne ostali... vakcinisani mogu oboliti, mogu prenositi i mogu umrijeti isto kao i ne vakcinisani
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti