Susjedi zgroženi zvukovima koji dopiru iz kuće Kylea Walkera i njegove supruge Annie

Često se svađaju

Susjedi zgroženi zvukovima koji dopiru iz kuće Kylea Walkera i njegove supruge Annie

Edmir Škorić

Nogometaš Manchester Cityja Kyle Walker (31) nedavno je oženio Annie Kilner (29), djevojku s kojom se počeo zabavljati još kao tinejdžer.

Kyle i Annie imali su prilično tešku vezu, pošto je defanzivac Cityja nekoliko puta prevario svoju suprugu, no ona mu svaki put praštala. Toliko puta su se rastajali, ali nedavno su se vjenčali i žive zajedno sa svoje troje djece.

No, iako se vjerovalo da će nakon vjenčanja stvari krenuti nabolje po Annie, čini se da ona i dalje ima velike probleme s Kyleom.

Prema pisanju engleske štampe, susjedi su se požalili kako se često čuju svađe iz njihovog doma i kako se često čuju užasne psovke.

"Susjedi su jako uznemireni. Vrlo je neugodno, jezik je često vulgaran. Susjedi više ne razgovaraju s njima. Posvađali su se s Annie jer su u svom dvorištu čuli psovke i vrisku. To je ekskluzivna četvrt i nisu očekivali takve stvari", objavio je britanski The Sun.

Walker i njegova partnerica upoznali su se u Sheffieldu, njihovom rodnom gradu, kada je nogometaš imao 17, a Annie 15 godina.

Oglasi

Kada je sve Walker varao svoju suprugu?

Najprije je TV zvijezda iz Velike Britanije Laura Brown otkrila da je imala vezu s Kyleom Walkerom, dok je on službeno bio s Annie. Bio je to prvi put da je defanzivac izbačen iz zajedničkog doma, no Annie ga je brzo primila natrag.

Potom je početkom 2020. godine engleski reprezentativac započeo vezu sa Lauryn Goodman, koja mu je rodila i dijete, ali je i tada Annie imala razumijevanja, pa Walkeru oprostila.

Na kraju je saznala da ju je Kyle varao tako što je za istu noć bio sa dvije različite žene u krevetu, ali je Annie nakon svega ostala s njim.

Nakon svega, očito su shvatili da im je suđeno biti zajedno, vjenčali su se, ali Annie svakako treba da bude oprezna jer Walker koristi svaku šansu da odvede neku drugu ženu u krevet.

Top Komentari

emanuelmacron
nisu to susjedi dobro skontali,mozda vole da vriste,i psuju za vrijeme seksa
4 1
Brazuka
Pocnite pisati ko novinari sta je vama? Kakve su ovo gluposti?
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi