Ana Ivanović objavila fotografiju na Instagramu, a fanovi iz Srbije je žestoko kritikovali

Sve zbog Đokovića

Ana Ivanović objavila fotografiju na Instagramu, a fanovi iz Srbije je žestoko kritikovali

E. Čaušević

Bivša srbijanska teniserka Ana Ivanović ponovo se našla na udaru kritika fanova iz Srbije.

Ivanović je prije nekoliko godina završila svoju tenisku karijeru, a potom se udala i za nekadašnjeg njemačkog fudbalera Bastiana Schweinsteigera, te već neko vrijeme živi u Minhenu.

Čini se da fanovi u Srbiji baš nisu zadovoljni njenim izborom, a na društvenim mrežama zamjeraju joj i na najmanjim mogućim sitnicama.

Tako je Ana bila na udaru kritika samo iz razloga što bi čestitala katolički Božić i već tada je bilo jasno da joj u svemu traže "dlaku u jajetu".

To se dokazalo ponovo nakon slučaja Novaka Đokovića u Australiji, a Ivanović su u Srbiji žestoko osudili što javno nije dala podršku srbijanskom teniseru koji je danas deportovan iz Melburnea.

Prije dva dana objavila je fotografiju na svom Instagram profilu kako čita knjigu, a u komentarima su počele kritike oko Đokovića.

"Kako zašto čuti za Noleta? Pa zaboravila maternji jezik, nebitan joj je", glasio je jedan od komentara.

"Samo uživaj, na Srbiju zaboravi, a već jesi. Bio sam tvoj fan, samo te želim zaboraviti", "Ja ne bih mogla ovako opušteno čitati knjigu obzirom na događanja u Melbourneu", "A podrška za Novaka? Sramota", "Čitaš Noletovu knjigu o tome kako biti prijatelj u svim okolnostima?", su bili još neki od komentara na njenu fotografiju.

Top Komentari

emanuelmacron
ako neznate ocjenit ko je dobra osoba,samo pratite koga srbi nevole i napadaju
13 1
Husrefbeg22
Srpski narod jos je u srednjem vijeku, da Bog da da iz njega izadu u narednih 100 godina. Sada ce i Srpska Prav. Crkva izdati saopcenje svim Srbima ko ne podrzava Dokovica da je najveci srpski izrod i dusman itd. Oni ne trpe slobodu misljenja i izbora, stoga 100% podrzajem izbor Ane da se uda za Nijemca i da ne podrzi Dokovica.
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije