Nestvarna izjava Edisa Mulalića

Trener FK Željezničar

Nestvarna izjava Edisa Mulalića

M. Šljivak

Željezničar je večeras poražen od Veleža u Mostaru rezultatom 2:0 u susretu 20. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Plavi s Grbavice su odigrali jako dobar meč. Imali su nekoliko prilika u prvom poluvremenu, ali na kraju nisu uspjeli da zatresu mrežu Slaviše Bogdanovića.

Na kraju je završeno 2:0 za Rođene, a trener sarajevskog tima Edis Mulalić zadovoljan je onim što se dešavalo na terenu. U izjavi je "napao" i novinara Moja TV.

"Nisam znao da mi nisi rekao da je 2:0. Šta je imao Željezničar? Nisu nam centar prešli u prvom poluvremenu. Odlična igra. Napravili smo im dosta problema. Nije me strah, kada ovako igramo", rekao je Mulalić i o derbiju koji slijedi je rekao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Šta ćemo? Ko živ ko mrtav. Imali smo administrativnih problema, čestitam Veležu, odlična naša utakmica i auf Wiedersehen".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

LjutiKrajisnik
Kakav idiot.
52 15
jesamnisam
seljak!
28 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi