Ibrahim Šehić kritikovao teren Bilinog polja: "Trudili smo se, ali teren je bio užas"

Golman bh. tima

Ibrahim Šehić kritikovao teren Bilinog polja: "Trudili smo se, ali teren je bio užas"

Midhat Šljivak

Golman bh. tima Ibrahim Šehić smatra da je teren stadiona Bilino polje jedan od razloga poraza od Gruzije.

Naša selekcija poražena je od 1:0 i razočarala je malobrojnu publiku, a Šehić je o utakmici rekao:

"Poništili su nam čist gol. Druga stvar je kad imaš utakmicu pod kontrolom. Dali su nam gol iz jedne šanse. Trudili smo se po teškom i lošem terenu. Zbog terena nismo mogli brže da igramo. Lopta nije htjela u gol. To su stvari koje se dešavaju u fudbalu. Pokušali smo s novim idejama pronaći naš stil igre. Još puno šteka, imamo vremena da ispravimo. U utorak moramo pobijediti, nema opravdanja.".

Naredni rival je Luksemburg.

"Spremit ćemo se opet dobro, da će momci biti spremni. Svi gledaju rezultat, ali ovo je reprezentacija u stvaranju. Treba vremena da se sve posloži."

Top Komentari

Hix
Usro si kvalifikacije sto nisi znao izac na loptu i sto si jeo od kazahstana golove iz slobodnog po zemlji, danas za divno cudo nisi imao prilike da i ti budes kriv za jedan gol al svejedno ako imas i malo obraza napusti repku i asmir i vladanu su klasa za tebe da se ne lazemo
26 4
mufidmemija1992
Primi ti njega kroz noge na losem terenu.
26 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi