Još jedno zvučno ime diglo sidro u Tuzla Cityju

Novi odlazak

Još jedno zvučno ime diglo sidro u Tuzla Cityju · Saznajemo

Admin Čaušević

Velike igračke promjene zadesit će ekipu Tuzla Cityja. 

Ekipa sa zvučnim imenama se počela osipati i nekoliko igrača koji su bili među plaćenijim su već napustili ekipu.

Emilio Nsue je otišao dok se sezona nije ni završila, a naredni su bili Agustin Doffo koji je otišao u Olimpiju te defanzivac Kobie Morris, kao i sjajni ofanzivac Adnan Džafić.

Kako SportSport.ba saznaje ekipu je napustio i Ante Vukušić koji je u Tuzla City stigao zimus i od njega su se očekivale velike stvari.

Ipak, Sinjski dijamant se u Tuzli zadržao jednu polusezonu uz sedam upisanin nastupa i bez postignutog gola.

Prozivka u srijedu

Tuzla City s pripremama starta 8. juna, kada će se nakon ljekarskih pregleda započeti s trenažnim procesom.

Prva provjera za izabranike Dragana Jovića je već 11. juna i to protiv Gradine u Srebreniku.

Potom će tuzlanska ekipa nastaviti s radom u Tuzli sve do 19. juna kada se ekipa seli u slovenačku bazu Čatež, gdje su bili i prošle godine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U “deželi” će Tuzlaci boraviti sve do 1. jula a za ovaj period odigrat će tri kontrolne utakmice. Protivnici će uskoro biti poznati.

Nakon povratka u Tuzlu, ekipa će se nastaviti pripremati za evropske mečeve koji su na programu 7. i 14. jula a s kim će se sastati, bit će poznato 14.juna kada je izvlačenje parova u Nyonu.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Adohordas
Hahahha joj jaki imena sve neki dijamanti koji nemogu nigdje igrat sem nase lige,jedini koji u ovoj Tuzli valja su Nukic i Dzafic msm igraci prave razliku ostali taraba majkemi
10 2
crnoicrveno
Daj vise novinari skontajte da klub koji je bio iz Tuzle, Sloga, je UGASEN! ovi nemaju nikakve veze sa tuzlom osim u nazivu, igraci, funkcioneri, stadion gdje treniraju je VAN Tuzle!
1 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi