Bosanka s Bahama ponosno pokazala svoju djevojku: "Hvala ti što me voliš i u najtežim momentima"

Objavila nekoliko fotografija na Instagramu

Bosanka s Bahama ponosno pokazala svoju djevojku: "Hvala ti što me voliš i u najtežim momentima"

E. Čaušević

Bh. reprezentativka Jonquel Jones svojom odlukom da nastupa u dresu Bosne i Hercegovine preporodila je našu košarku.

Ženska košarkaška reprezentacija prethodnih nekoliko godina bilježi zaista fantastične rezultate. Pod palicom Gorana Loje naša ekipa izgleda odlično, ali je svima jasno da je Jones najvažnija igračica u našem timu.

Jones je oduševila Bosnu i Hercegovinu svojim igrama u dresu naše reprezentacije i vodila nas je do nekih zaista fantastičnih pobjeda.

Na njene igre nije ostao imun ni ostatak Evrope, te je Jones pokazala o kakvoj košarkašici i talentu se radi. I ovih dana naša reprezentativka našla se u centru pažnje, ali zbog objave na Instagramu.

Ona je po prvi put javno objavila fotografije sa svojom djevojkom i izazvala je oduševljenje fanova na Instagramu, koji su našoj košarkašici i njenoj djevojci poželjeli mnogo sreće u zajedničkom životu.

"Hvala ti što me voliš i u najtežim momentima i što si uz mene uz sve to", napisala je Jones uz nekoliko fotografija koje je objavila na Instagramu.

Top Komentari

FahroKonjHodzic
za beiha igraju sve sami pe*eri stidme izvozimo narod i mlade u nepovrat a uvozimo crne pe*ere
6 21
rabodimis
Hvala na sjajnom predstavljanju BiH-a, dala si mnogo samopouzdanja nasim djevojkama iz reprezentacije a i nas si "natjerala" da jedva cekamo nase utakmice i vase igre. Svako dobro ljudino !!
18 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi