Brooklyn Beckham napravio je potez koji je duboko povrijedio Davida i Victoriju: "U šoku smo"

Ponašanje koje se ne može objasniti

Brooklyn Beckham napravio je potez koji je duboko povrijedio Davida i Victoriju: "U šoku smo"

Haris Zilić

Situacija u porodici Davida Beckhama nije sjajna.

Sve se pogoršalo nako vjenčanja Davidovog i Victorijinog sina Brooklyna (23) koji je oženio četiri godine stariju Nicol Pitz, a vjenčanje na Floridi koštalo je skoro tri miliona funti.

Nakon vjenčanja počeli su pravi problemi.

David i Victoria nemaju dobre odnose sa Brooklynovom suprugom, a nedavno su se pojavile informacije da je Victoria razočarana jer se njen najstariji sin udaljio od svoje porodice, te mu zamjera što dosta više sluša punca i punicu nego nju i Davida.

Sada je Brooklyn čini se donio još rigorozniju odluku.

Kako prenose ameirčki mediji Brooklyn je odlučio da božićne i novogodišnje praznike neće provesti sa svojim roditeljima, nego upravo kod punice.

Oglasi

David i Victoria također su predložili novogodišnji odmor u Miamiju, međutim Brooklyn je to odbio i prihvatio ponudu punice za kućno druženje.

"U šoku sam, ne znamo šta se dešava sa našim sinom", kratko je cijelu situaciju prokomentarisala razočarana Victoria Beckham.

Brooklyn želi da Nicol bude sretna i ne želi kovati planove protiv želja svoje supruge.

Britanski mediji pišu kako Victoria Beckham nema dobre odnose sa snahom i pitanje je da li će doći do pomirenja.

Čini se da je porodica Beckham dobro uzdrmana, a posljednje odluke mladog Brooklyna mogle bi biti kap koja če preliti čašu.

Brooklyinovi roditelji pokušavaju na sve načine da naprave pravu podoričnu klimu, ali čini se da Nicole želi drugi način života, daleko od roditelja svog supruga koji očigledno ne želi da stane na stranu roditelja kako ne bi razočarao svoju ljubav.

Top Komentari

Voland
Ko je Brooklyn Beckham, za koji klub igra, u kojem sportu? Zašto je on bitan za sportsku stranicu?
4 0
Mostarac94
Nek mu zavrnu cesmu pa ce pricat
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi