Allyson na Grbavici

Stiže iz Hrvatske

Allyson na Grbavici · Saznajemo

Haris Zilić

Ljeto donosi brojne informacije vezane za klubove kada su u pitanju transferi, a ta tema ne zaobilazi ni bh. fudbal gdje su klubovi sve aktivniji.

Početak nove sedmice u junu donosi i informacije sa Grbavice gdje će Željezničar početi sa pripremama za novu sezonu gdje ih očekuju i evropski izazovi.

Prema saznanjima portala SportSport.ba na Grbavici će se pojaviti i novo ime.

Riječ je o krilnom fudbaleru, Allysonu Nascimentu koji je posljednji angažman imao u Neretvancu iz Opuzena.

Brazilac je bio najbolji igrač Neretvanca, postigao je 12 golova u prošloj sezoni i hrvatski mediji imaju samo riječi hvale za ovog 22-godišnjaka.

Pomenuti fudbaler je prije dolaska u Hrvatsku igrao za brazilski Globo.

Oglasi

Neslužbeno, Allyson će odraditi nekoliko treninga sa Plavim nakon kojih će struka odlučiti da li ce ostati.

U Željezničaru su već početkom juna počeli sa aktivnostima kada je potvrđeno da Nermin Bašić ostaje trener tima sa Grbavice.

FK Željezničar je pod vodstvom Nermina Bašića, koji je naslijedio Edisa Mulalića, izborio treće mjesto u Premijer ligi Bosne i Hercegovine i izlazak u pretkola Konferencijske lige.

Ovaj stručnjak je FK Željezničar do sada vodio na devet utakmica i ima četiri pobjede, dva remija i tri poraza uz gol-razliku 12:11.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ono što je najbitnije za navijače tima iz Bulevara Ivice Osima, s njim na čelu Željezničar se vratio u Evropu.

Nema sumnje da nas na Grbavici očekuje još iznenađenja ovo ljeto, a Plavi će naredne sedmice saznati i protivnika u prvom pretkolu Konferencijske lige. Prvu utakmicu u Evropi igraju 13. jula, a revanš je 20. jula

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

think
Ne mogu da skontam šta je to smiješno ovima koji završe ispod Želje na tabeli..
10 3
bazaorao
Zrinjski sa ovakvim igračima evo godinama uzima titule,dok Sarajevo dovodi imena al opet ništa. Po meni je bolje dovesti ove mlade nepoznate, pa ako se potrefi dobro i jest, ako ne ionako su bili za siću. A ne bacati ogromne pare na imena koja u većini slučajeva ne opravdaju uloženo.
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi