Pojavio se i video tuče navijača Veleža i Željezničara

Sukob kod Šantića parka u Mostaru

Pojavio se i video tuče navijača Veleža i Željezničara

Endin Čaušević

U Mostaru je danas došlo do navijačkog okršaja između navijača Veleža i Željezničara, a pojavio se i video ovog sukoba koji se desio kod Šantića parka.

Velež i Željezničar igraju večeras na stadionu Rođeni derbi šestog kola Premijer lige, ali nažalost ovaj duel je u sjeni navijačkog sukoba navijača dva kluba.

Do sukoba pripadnika Red Armyja i Manijaka došlo je oko 13 sati kod Šantića parka, te su povrijeđene četiri osobe.

Policija je brzo reagovala i situacija se trenutno nalazi pod kontrolom. Također, čitatelji su na adresu našeg portala poslali i video pomenute tuče.

Treba istaći da postoji velika mogućnost da će nakon nemilih dešavanja navijačima Željezničara večeras vjerovatno biti zabranjen dolazak na stadion Rođeni kako bi se izbjegli novi incidenti.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Utakmica Veleža i Željezničara igra se od 19:45 sati.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MostarskiRodeni81
Bravo momci, bravo RA. Ovo je vasa pobjeda
7 3
AK16
Narod iz bašta i kafića stao na crtu manijacima i polomio ih, a nesretnici došli naoružani motkama i ciglama.
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi