Postavlja se pitanje- Kako Radislav Kačavenda nije vidio da je Stojan Vranješ bio u ofsajdu?

Velež oštećen u Banjoj Luci

Postavlja se pitanje- Kako Radislav Kačavenda nije vidio da je Stojan Vranješ bio u ofsajdu?

E. Ganibegović

Velež je večeras oštećen u Banjoj Luci u nekoliko navrata. Kivni će u Mostaru biti na sudijsku trojku, a na kraju je "pohvale" zaradio i pomoćni sudac Radislav Kačavenda koji je trebao poništiti gol Borca, ali to nije uradio.

Borac je u derbiju 9. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine rezultatom 2:0 savladao Velež i ostao na prvoj poziciji. 

Velež u 20. minuti ostaje s igračem manje kada je isključen Suljić, koji je dobio dva žuta kartona za dva prekršaja na otvaranju meča. Borac do vodstva dolazi u 52. minuti preko Kvržića.

Velež je večeras žešće oštećen u 65. minuti kada glavni sudija Njegomirović i pomoćnik Demir nisu vidjeli ili nisu željeli da vide niti faul za start nad Guliashvilijem, a kamoli karton.

Lakrdija je začinjena u četvrtoj minuti sudijske nadoknade kada je Stojan Vranješ pogodio za konačnih 2:0.

Oglasi

Svi su vidjeli da je fudbaler Borca bio u ofsajd poziciji. Svi osim pomoćnog suca Radislava Kačavende. 

Ruku na srce, čovjek nije bio dobro ni postavljen. Dobro je kasnio za posljednjim igračem odbrane Veleža, pa nije mogao ni da vidi. Dobro, važno da je prošao norme. 

Opis nije dostupan.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Džaba je sada sve, Veležu niko bod ili bodove vratiti neće. Njegomirović, Demir i Kačavenda će i ovu lakrdiju "preživjeti", do neke sljedeće, a ponovo se neće mnogo pričati o sjajnoj seriji Borca, čije pobjede zasjenjuju sudijske odluke. 

Deseto kolo Borcu donosi gostovanje u Gabeli kod GOŠK-a, dok će Velež u Mostaru biti domaćin ekipi Posušja.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Refiksabanadzovic2
Ne moze ni vidjeti da je bio.ofsajd kad je 4 5 m iza odbrambenog igraca Veleza,i njemu jenlinija dijagonala u odnosu na igraca Veleza zato sto prvo njega vidi a iza igrava borca uopste ne vidi,i nije mi paralela linija,la to ne treba uopste da cudi iole normalnog gledaoca ili navijaca u BiH kada se sve radi po uputama smradova iz saveza,ovo je presmijesno sta se radi u nasem fudbalu
12 0
velez mo
Kakav ofsajd,cist go,ovo ste vi napravili foto šop,vranjesa gurnuli jos metar u ofsjad,hahahahaha Dajte bola otislo je sve u ku rac pa i ovo.Samo me zanima kakav ce biti taj var iduce godine,valjda neki ruski ili mađarski
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti