Da se naježiš - Čuvena 'Grbavica' danas je zvučala bolje nego ikad

Pjesma navijača Želje

Da se naježiš - Čuvena 'Grbavica' danas je zvučala bolje nego ikad

Midhat Šljivak

FK Željezničar je na otvaranju drugog dijela sezone Wwin lige Bosne i Hercegovine na Grbavici dočekao HŠK Zrinjski, a navijači Plavih su ispunili tribine.

Raja iz Sarajeva se zaželjela fudbala na Grbavici. Jasno to dokazuju fotografije s utakmice protiv HŠK Zrinjski protiv kojeg su navijači Željezničara poprilično ispunili tribine.

Naravno, apsolutno svi su čekali jedan trenutak pred sam početak meča. Svi su u jedan glas zapjevali legendarnu 'Grbavicu' i ove scene su nešto zaista posebno u bh. fudbalu.

Svaki protivnik koji dođe u goste FK Željezničar ostane zatečen kada čuju čuvenu pjesmu koja je postala simbol plavih navijača i kluba.

Oglasi

Caption

Treba napomenuti da na klupi Željezničara danas debituje novi trener Bruno Akrapović, a Željezničar ovaj meč ulazi s neočekivano niske pozicije.

Katastrofalan prvi dio sezone u kojoj su isprobani brojni eksprimenti nije se pokazao uspješnim, pa je tim s Grbavice završio kao 10. na tabeli sa samo 19 bodova i u borbi je za opstanak.

Sastavi timova za današnji meč izgledaju ovako:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Željezničar: Muftić, Radinović, Cavnić, Cocalić, Krpić, Haračić, Hiroš, Drljo, Karić, Amoah, Ovčina.

Zrinjski: Marić, Barišić, Ćorluka, Ivančić, Savić, Ćuže, Jakovljević, Ilinković, Corda, Tičinović, Bilbija.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Drakula
HAHAHAHAHAHAHAHHAHAH najezio se ivica napunim mu usta spremom onako mrtvom
0 6
velez mo
Gonite se u k.... i Amoah i Haracic budale jedne,međugorci katastrofa slabi trebali ste voditi 2:0,ovaj petrovic pojma nema
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi