Aixu bod na krilima Borisa Bećirovića

Dobra partija budućeg bh. reprezentativca

Aixu bod na krilima Borisa Bećirovića

A. Beganović

U okviru 11. kola rukometnog prvenstva Francuske večeras su odigrana dva susreta, a Aix naših Borisa Bećirovića i Koste Savića na domaćem terenu je remizirao sa Creteil (27:27).

Derbi začelja francuskog rukometnog prvenstva ponudio je mnogo uzbuđenja. Naime, Creteil je nakon prvih 30 minuta imao prednost od sedam golova (18:11) i sve je mirisalo na gostujući trijumf.

Međutim, u drugom dijelu se budi Aix, koji na krila budućeg bh. reprezentativca Borisa Bećirovića uspjeva sačuvati bod.

Kod Aixa najefikasniji su bili već pomenuti Bećirović sa sedam, te Vladica Stojanović sa 6 golova, dok je Kosta savić jednom pogodio protivničku mrežu. S druge strane, kod Creteila sa po osam golova najefikasniji su bili Hugo Descat i Quentin Minel.

U drugom večerašnjem susretu Toulouse je bio bolji od Ivryja (31:22).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije