Narednom protivniku BiH stigle prijetnje smrću: "Nerviraju nas tvoj glupi maniri"

Situacija i više nego ozbiljna

Narednom protivniku BiH stigle prijetnje smrću: "Nerviraju nas tvoj glupi maniri"

A. Čaušević

Pojedinim trenerima uopšte nije biti lako stranac na klupi neke reprezentacije. 

Protekli dani su bili izuzetno dramatični za Alfeda Gislasona, selektora Njemačke i naredne prepreke rukometaša BiH ka plasmanu na Evropsko prvenstvo.

Islanđanin na klupi Njemačke očigledno živcira pojedine Nijemce koji su otišli toliko daleko da su mu prijetili smrću.

"Mi smo vi Nijemci i želimo Nijemca na klupi reprezentacije. Tvoji glupi maniri nam idu na na živce. Ako ne odustaneš doći ćemo ti u posjetu i vidjet ćeš šta će biti s tvojim domom. Čekamo te", navodi se u sadržaju pisma.

S dvije pobjede i remijem Gislason je prije nekoliko dana odveo njemačku reprezentaciju na Olimpijske igre, ali to se očigledno pojedinim u Njemačkoj ne sviđa.

Inače, BiH će biti domaćin Njemačkoj 29. aprila, taj susret će se kako sada stvari stoje igrati u Bugojnu.

Top Komentari

ghast0
Dobro je, nema stoke i budala samo kod nas
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi