Amanda Marić iz Crvene zvezde u Goražde

Goraždanke se pojačale

Amanda Marić iz Crvene zvezde u Goražde

O. Lekić

Ženski rukometni klub Goražde, jedini bosanskohercegovački predstavnik u Evropi,  sredinom novembra odigraće dvije utakmice u Portugalu, protiv ekipe „ Alcanena“ u okviru Challeng kupa.

Goraždanska ekipa je jedini predstavnik naše zemlje u međunarodom takmičenju i svakako su susreti u Portugalu veliki ispit i izazov za mladi tim kluba sa Drine.

U prvenstvene, kup i međunarodne utakmice ŽRK Goražde ulazi pojačan sa novom igračicom. Danas je medijima i javnosti predstavljena Amanda Marić, pojačanje goraždanskog kluba, koja je donedavno nosila beogradske Crvene Zvezde.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.