Amar i Dino Konjičanin sude na Olimpijskim igrama u Parizu!
Foto: Razvan Pasarica / AFP)

Sjajna vijest

Amar i Dino Konjičanin sude na Olimpijskim igrama u Parizu!

O. Lekić

Braća Amar i Dino Konjičanin bit će dio sudijske ekipe na rukometnom turniru na Olimpijskim igrama u Parizu, a BiH će predstavljati i Arijana Jašarević Vojić koja će imati ulogu delegeta.

Rukometni savez Bosne i Hercegovine objavio je fenomenalnu vijest. BiH će na rukometnom turniru na Olimpijskim igrama imati svoje predstavnike.

Poznati sudijski duo Amar i Dino Konjičanin dijelit će pravdu u Parizu, a ulogu delegata imat će Arijana Jašarević Vojić

Krovna svjetska organizacija (IHF) objavila je imena sudijskih parova i delegata. Na listi su i predstavnici Bosne i Hercegovine.

Braća Konjičanin učestvovali su na prethodnim velikim sportskim događajima i trenutno važe za elitne sudije.

Ovo je svakako velika stvar za bh. rukomet kada nas već nikako ne ide na terenu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi