Amar i Dino Konjičanin sudit će utakmice Svjetskog juniorskog prvenstva u Španiji

Arijana Vojić će obnašati funkciju delegata

Amar i Dino Konjičanin sudit će utakmice Svjetskog juniorskog prvenstva u Španiji

S. Mlaćo

Međunarodna rukometna federacija (IHF) objavila je nominacije službenih lica za predstojeće Svjetsko juniorsko prvenstvo, koje će se odigrati u Španiji od 16. do 28. jula u gradovima Pontevedra i Vigo.

Na spisku nominovanih službenih lica nalaze se i imena naših predstavnika. Arijana Vojić obnašat će funkciju delegata, dok će braća, Amar i Dino Konjičanin, biti jedan od sudijskih parova koji će dijeliti pravdu na ovom prvenstvu.

Na prvenstvu će učešće uzeti 24 reprezentacije podijeljene u četiri grupe, a od selekcija iz regiona nastupit će Slovenija, Srbija, Hrvatska i Kosovo.

Promo

Top Komentari

mile90
boranija suci
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi