Vrijedno priznanje za bh. rukomet

Još jedno u nizu

Vrijedno priznanje za bh. rukomet

H. Zilić

Još jedno vrijedno priznanje stiže za bh. rukomet.

Sudijski par braća Konjičanin Amar i Dino sudit će na rukomentom prvenstvu Južne i Centralne Amerike koje se igra u Brazilu.

Nakon što su sjajno sudili na Svjetskom prvenstvu za rukometašice krajem prošle godine, gdje su dijelili pravdu i na meču za treće mjesto, braća Konjičanin su dobila još jedan vrijedan zadatak.

Turnir se odigrava od 25. do 29. januara u Recifi u Brazilu. Učestvuje sedam reprezentacija a to su Argentina, Urugvaj, Bolivija, Brazil, Čile, Kostarika i Paragvaj.

Titulu brani selekcija Argentine, a prvenstvo je ujendo i kvalifikacioni za Svjetsko prvenstvo u Švedskoj i Poljskoj 2023. godine.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi