Antl MVP, Trivundža i Đukić u timu 8. kola

SEHA liga

Antl MVP, Trivundža i Đukić u timu 8. kola

Adnan Beganović

Za najboljeg igrača 8. kola Regionalne rukometne lige novinarski žiri je izabrao lijevo krilo slovačkog Tatrana Radoslava Antla.

Nakon što je kompletirano 8. kolo Regionalne rukometne lige novinarski žiri u sastavu Adnan Beganović (Sportsport.ba), Miloš Pavićević (Arena), Dražen Pinević (Sporske Novosti), Milan Krasić (Balkan-Handball.com) i Žika Bogdanović (Balkan-Handball.com) izabrao je MVP-a i najbolji tim istog.

Titulu najkorisnijeg igrača 8. kola zasluženo je ponio Antl, koji je u remiju Metaloplastike i Tatrana postigao 10 golova i bio je najzaslužniji za vrijedan bod slovačkih rukometaša.

Bitno je spomenuti da su se čak dva igrača banjalučkog Borca našla u idealnom timu i to Đukić i Trivundža, koji su bili najzaslužniji za pobjedu Borca u duelu sa Sutjeskom.

Idealni tim 8. kola: Abadžić (Vardar), Antl (Tatran), Đukić (Borac), Grbović (Lovćen), Trivundža (Borac), Valčić (Zagreb), Simović (Vardar).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.