Aragon na otvaranju bolji od Antequere

Aragon na otvaranju bolji od Antequere

Adnan Beganović

Duelom Aragona i Antequere otvoren je rugi dio sezone u Asobalu. Rukometaši Aragona opravdali su ulogu favorita i upisali su pobjedu (32:26).

Tokom cijelog susreta Aragon je imao rezultatsku prednost i na kraju je stigao do zaslužene pobjede. Na odmor su rukometaši Aragona otišli sa viškom od šest golova (16:10).

Početkom drugog dijela rukometaši Antequere su zaigrali nešto bolje i stigli su na tri gola zaostatka (18:15), no domaći onda ubacuju u brzinu više i bez većih problema dolaze do pobjede.

Kod Aragona sa sedam golova najefikasniji je bio Gabor Grebenar, dok je kod poražene momčadi također sa sedam golova najučinkovitiji bio Alejandro Marcelo Fuentes.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti