Arnaudovski verbalno napao Smajlagića

Kako tvrde u RK Bosna BH Gas

Arnaudovski verbalno napao Smajlagića

Tokom treninga Rukometnog kluba Bosna BH Gas zaista je došlo do incidenta između rukometaša Riste Arnaudovskog i trenera Studenata Irfana Smajlagića.

Međutim, iz RK Bosna BH Gas tvrde da nije došlo do fizičkog kontakta, kako su prvobitne informacije nagovještavale.

Naime, došlo je do verbalnog sukoba na relaciji Arnaudovski - Smajlagić, a na kraju je u dvoranu došla i policija.

Kako tvrde izvori bliski Bosni, Arnaudovski je bio nezadovoljan što se nije našao na spisku putnika za susret Lige prvaka, koji je Bosna igrala sa Constancom u Rumuniji.

Također, navodno već duže vrijeme traju tenzije između ovog rukometaša i trenera, a sve je kulminiralo na treningu.

Međutim, naši izvori tvrde kako sve nije ostalo na verbalnom sukobu, te da je Arnaudovski krenuo da se fizički obračuna sa Smajlagićem, te je došlo i do tuče zbog čega je i policija morala intervenisati.

Tokom dana se očekuje i zvanično saopštenje iz RK Bosna BH Gas.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije