Balić, Džomba i Lazarov pod upitnikom

Balić, Džomba i Lazarov pod upitnikom

Adnan Beganović

Čelni ljudi rukometnog kluba Zagreb CO zbog financijskih problema još nisu obavili razgovore sa svojim ponajboljim igračima (Balić, Lazarov, Džomba). 

Prema informacijama koje dolaze iz hrvatske metropole čelnici Zagreba čekaju konačne potvrde glavnih sponzora (Croatia osiguranje, Ina..) i zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, nakon čega će znati financijsku konstrukciju i budžet kluba za sljedeću sezonu i tek onda će moći stupiti u razgovore sa igračima.

Glavni menadžer kluba Zoran Gobac rekao je da niko nije otpisan ali da je sigurno da će oni koji ostanu u klubu u narednoj sezoni imati manja primanja.

Pored Zagreba sa velikim financijskim poteškoćama susreli su se i Kiel i HSV, koji su također najavili kresanje ugovora igračima. Kako sada stvari stoje jedini koji nema financijskih problema je Lowen, željeli su dovesti Karabatića, a sada im je na meti Ivano Balić, za kojeg su navodno Zagrebu već ponudili milion eura.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti