Barca bolja od PSG-a, Veszprem lako sa Zagrebom
Foto: EPA

Rukometna Liga prvaka

Barca bolja od PSG-a, Veszprem lako sa Zagrebom

Edmir Škorić

Rukometaši Barcelone slavili su uvjerljivu pobjedu protiv PSG-a u devetom kolu Lige prvaka.

Barca je sa 38:28 nadigrala goste iz Pariza u utakmici 9. kola u grupi C. Francuzi su već nakon prvog dijela bili slomljeni (19:9). Torras Gonazlez je s 10 pogodaka predvodio Katalonce, a na drugoj strani Garcia Robledo i M'tima su zabili po pet golova.

U grupi B Dunkerque i Porto su odigrali neriješeno (25:25). Tijesno su gosti vodili na poluvremenu (14:13), ali za baš taj jedan pogodak su domaći bili bolji u nastavku i osvojili bod. No, bio je to duel dvije posljednjeplasirane momčadi koje neće proći u drugi krug.

CO Zagreb je poražen u Mađarskoj od Veszprema sa uvjerljivih 34:27. Mađari su imali zalihu od osam golova nakon prvog dijela (19:11). Srbin Momir Ilić predvodio je domaću momčad s 8 golova. Renato Sulić zabio je za domaćine četiri pogotka, a dobro je branio Mirko Alilović. Zlatko Horvat je kod Zagrepčana bio najbolji sa pet golova.

Naš reprezentativac Mirsad Terzić je u sastavu Veszprema zabio jedan pogodak. 

Da bi prošli u osminu finala, rukometaši Zagreba u zadnjem kolu moraju na svom terenu pobijediti posljednjeplasirani Sankt Petersburg i nadati se pozitivnom raspletu situacije u ostalim susretima.

Pomenuti Sankt Petersburg je danas kod kuće, rezultatom 23:32, poražen od Rhein-Neckara. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.