Barcelona bolja od Veszprema: Znali smo da nas očekuje zahtjevan meč
FOTO - EPA

Barcelona bolja od Veszprema: Znali smo da nas očekuje zahtjevan meč

A. Beganović

Samo par dana nakon finalnog meča Svjetskog prvenstva nastavljeno je takmičenje u Ligi prvaka za rukometaše.

Derbi 10. kola u Mađarskoj su odigrali Veszprem i Barcelona, a na kraju su slavili gosti kojima je to bila deveta pobjeda u isto toliko odigranih susreta.

Barcelona je slavila rezultatom 37:34, a nakon meča trener španske ekipe je istakao da je očekivao veliku borbu.

"Znali smo da će biti zahtjevan i borben meč. Srećom, ozbiljno smo shvatili utakmicu i nismo se opuštali. Iz sudara dvije jake ekipe ovaj put smo mi izašli kao pobjednici", istakao je Fernando Barbeito.

S druge strane, trener Veszprema, David Davis je istakao:

"Naše prvo poluvrijeme, kao i mnogo puta dosad, nije bilo na nivou. Pokušali smo se u drugom vratiti, ali Barcelona je imala prednost koja je za nas bila prevelika. Moramo igrati bolje, pogotovo u prvim poluvremenima mečeva".

Top Komentari

Bez 3 veoma vazna igraca.Dobra igra samo u buducnosti dovesti bolje defanzivce.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti