Barceloni bod, Šarić fenomenalan

Liga prvaka za rukometaše

Barceloni bod, Šarić fenomenalan

Adnan Beganović

U derbi susretu 2. kola Grupe A Lige prvaka za rukometaše između Kiela i Barcelone nije bilo pobjednika (28:28), a najzaslužniji za bod Barcelone bio je naš reprezentativni golman Danijel Šarić koji je skupio čak 20 odbrana.

U jednom od najzanimljivijih susreta 2. kola Lige prvaka za rukometaše nije bilo pobjednika. Kiel i Barcelona su podijelili bodove.

Njemačka momčad mnogo bolje je otvorila susret i tokom prvog dijela konstantno je bila prednosti, da bi na odmor otišla sa četiri gola viška (14:10).

Sve do nekih deset minuta pred kraj popularne Zebre su bile u prednosti, no Barcelona se uspjela vratiti i golom u gotovo zadnjim sekundama doći do dragocjenog boda.

Sjajnu partiju na golu Barcelone pružio je novi reprezentativac Bosne i Hercegovine, Danijel Šarić, koji je skupio 20 odbrana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije