Bodovi trebaju ostajati u Zenici
Zlatko Saračević

Zlatko Saračević, trener RK Čelik

Bodovi trebaju ostajati u Zenici

Rukometni klub Čelik od ove će sezone, po prvi put u svojoj istoriji, igrati u elitnoj državnoj ligi. U tu svrhu u Zenicu je stiglo nekoliko pojačanja, a sigurno najveće je ono na klupi.

Proslavljeni rukometaš Zlatan Saračević tako će u narednoj sezoni u Premijer rukometnoj ligi Bosne i Hercegovine voditi zeničkog premijerligaša.

"Cilj nam je ove sezone pobijediti što je više moguće utakmica na domaćem parketu. Kada pobjeđujete kući, imate se pravo nadati i bodovima sa strane. Za sada još uvijek nemamo neku esktra jaku ekipu i dosta stvari ćemo morati riješavati kako sezona bude odmicala", rekao je Zlatan Saračević.

Saračević je rođen prije 48 godina u Banja Luci i kao igrač osvojio je dvije zlatne medanje na Olimpijskim igrama sa Jugoslavijom u Seulu 1988. godine, te 1996. godine sa Hrvatskom u Atlanti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.