Borac dočekuje Lovćen

U 13. kolu SEHA lige

Borac dočekuje Lovćen

A. Beganović

Drugi dio sezone rukometaši Borca večeras će otovoriti utakmicom sa Lovćenom u okviru 13. kola Regionalne lige.

U prvom susretu momčad s Cetinja je savladala Borac, a banjalučki rukometaši, iako bi u ovaj duel mogli ući oslabljeni, nadaju se da će uzvratiti

"Biće to zahtjevna utakmica, pogotovo zato što se radi o prvom ispitu u nastavku sezone. Bće teško, ali znamo šta je naš cilj, želimo nastaviti sa dobrim partijama u Regionalnoj ligi i sve ćemo učiniti da dođemo do novih bodova", istakao je Branislav Obradović, čiji nastup je pod znakom pitanja zbog lakše povrede, a pored ovog rukometaša za večerašnji duel su upitni Srđan Trivundža, Milan Đukić i Mario Blažević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.