Borac dovodi pojačanje iz visočke Bosne?

Buljina na meti Banjalučana

Borac dovodi pojačanje iz visočke Bosne?

S. Mlaćo

Mladi Haris Buljina mogao bi u narednim danima postati član RK Borac Banja Luka. Naime, ovaj 19-godišnji pivot koji je u protekloj polusezoni nosio dres Bosne Centrotrans na meti je Banjalučana i čini se da je dogovor veoma blizu.

U narednim danima bi trebao potpisati dvoipogodišnji ugovor, te tako dodatno ojačati konkurenciju u redovima banjalučkog tima.

U Borcu planiraju da jedan dio priprema odrade van Banja Luke, a kao moguća destinacija spominje se Makarska. Ipak, sve će od finansijske situacije.

Prvi dio sezone Borac je okončao na trećem mjestu sa 28 osvojenih bodova, dva manje od Izviđača i tri od jesenjeg prvaka Vogošće PH.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi