Borac i dalje nepobjediv

Premijer liga, 7. kolo

Borac i dalje nepobjediv

Adnan Beganović

U okviru ženske rukometne Premijer lige na rasporedu je bilo 7. kolo u kojem je Borac na svom terenu pobijedio Katarinu (29:25) te tako nastavio niz nepobjedivosti.

U ljubuškom su domaće rukometašice u jednom od najzanimljivijih susreta kola slavile protiv Ilidže (33:28) te su se sa ova tri boda osamile na drugoj poziciji premijerligapke tabele.

Do sigurnih pobjeda u 7. kolu došle su i rukometašice Jedinstva, Goražda i Mire. Jedinstvo je na gostovanju u Mostaru slavilo protiv domaće Kosače, Mira je u Hadžićima bila bolja od Željezničara, dok je Goražde također u Mostaru nadigralo Zrinjski.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.