Borac krenuo sa pripremama

Prvakinje BiH se vratile sa odmora

Borac krenuo sa pripremama

Aktuelne prvakinje i osvajačice Kupa Bosne i Hercegovine, rukometašice banjalučkog Borca, počele su sa pripremama za narednu sezonu.Jučer je u Parku “Mladen Stojanović” održano i prvo okupljanje Banjalučanki, a treneru Radetu Unčaninu se odazvalo sedam rukometašica: Dajana Knežević, Vesna Palačković, Nataša Petrović, Vanja Pujić, Jovana Gvozden, Jelena Zrnić i Dragana Crnić.

Trener Unčanin očekuje da mu se i ostatak ekipe priključi na pripremama tokom sedmice, pa se očekuje da će rukometašice biti kompletne u ponedeljak.

“Očekujem da nam se u narednih nekoliko dana na pripremama pridruže Anica Gudelj i Armina Marić, dok ostale, opravdano odsutne igračice očekujemo najkasnije do početka naredne sedmice”, kazao je trener banjalučke ekipe Unčanin.

Iako se na prvoj prozivci pojavila i Dragana Crnić, njen ostanak u Borcu je i dalje pod znakom pitanja, s obzirom da joj je istekao ugovor, a do produženja saradnje još uvijek nije došlo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.