Borac «rasturio» Izviđač
Konjuh u Živinicama porazio Goražde

Premijer liga BiH za rukometaše – 15. kolo

Borac «rasturio» Izviđač

Rukometaši Borca večeras su u Banjoj Luci «rasturili» Izviđač sa 40:24 u utakmici 15. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine i tako ostali drugi na tabeli.

U Živinicama trećeplasirani Konjuh bio je bolji od Goražda 29:23, a u Zavidovićima Krivaja je porazila četvrtoplasirani Gradačac (25:20).

Sloboda Solana u Tuzli je trijumfovalu u duelu sa Kotor Varoši, 32:29.

Aktuleni šampion i osvajač Kupa BiH, Bosna SO sinoć je nanijela težak poraz dobojskoj Slogi - 43:28
U 15. kolu slobodna je bila ekipa Bosne iz Visokog.

Poredak na tabeli: Bosna SO 43 boda, Borac 36, Konjuh 33, Gradačac 30, Krivaja 26, Goražde 19, Sloboda Solana 19, Bosna (Visoko) 19, Sloga 16, Izviđač 15, Olimpik 4, Kotor Varoš 1. 

U narednom, 16. kolu  28. i 29. marta, sastaju se: Izviđač - Bosna SO, Sloga -  Konjuh, Goražde - Krivaja, Gradačac - Sloboda Solana,  Kotor Varoš - Bosna (V). Slobodan će biti Borac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti