Borac slavio u Brčkom

Premijer liga BiH za rukometaše

Borac slavio u Brčkom

Jučer su odigrane tri utakmice 14. kola muške rukometne Premijer lige Bosne i Hercegovine u kojima nije bilo većih iznenađenja.

Visočka je Bosna na svom parketu dočekala Krivaju iz Zavidovića i nije imala previše problema da dođe do nove pobjede. Visočani su slavili rezultatom 32:27 u susretu u kojem su vodili od samog početka. Banjalučki Borac također je bez većih problema savladao Lokomotivu u Brčkom rezultatom 31:24, dok je Konjuh u Živinicama bio bolji od Goražda sa 28:24.

Sloga je ranije (19. februara) bila bolja od Zrinjskog 32:29, dok će Bosna BH Gas i Gradačac svoj susret igrati 24. februara, a Čelik i Izviđač 3. marta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.