Bosna BH Gas bolja od Gradačca

Premijer liga, 3. kolo

Bosna BH Gas bolja od Gradačca

Adnan Beganović

Aktuelni šampioni Bosne i Hercegovine, rukometaši Bosna BH Gasa, sinoć su u Živinicama u okviru 3. kola Premijer lige ubjedljivo pobijedili Gradačac (35:21).

Od samog početka susreta sarajevski Studenti su pokazali ko je „gazda“ na parketu tako da pobjeda niti u jednom trenutku nije dolazila u pitanje.

U redovima Bosne posebno su se istakli Nebojša Grahovac na golu, koji je u prvih 30 minuta susreta skupio 11 odbrana, te Melić sa 8 i Doborac sa 7 postignutih golova, dok je kod domaćih bolji od ostalih bio Kadić sa 5 postignutih pogodaka.

Nakon tri kola Bosna se nalazi na vodećoj poziciji sa maksimalnih 9 bodova, dok je Gradačac trenutno na 10. poziciji sa samo jednim osvojenim bodom.

Premijer liga, 3. kolo:

Gradačac – Bosna BH Gas 21:35 (10:16)


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.