Bosna BH Gas nadigrala Bosnu Prevent

Prijateljski susret

Bosna BH Gas nadigrala Bosnu Prevent

Adnan Beganović

Aktuelni prvak Bosne i Hercegovine, Bosna BH Gas, sinoć je na Mojmilu u prijateljskom susretu ubjedljivo slavio protiv visočke Bosne (39:26).

Od samog početka susreta izabranici Irfana Smajlagića bili su mnogo bolja momčad, pa na kraju ubjedljiva pobjeda od 13 razlike je i pravo stanje odnosa snaga na parketu.

Najefikasniji u dresu popularnih Studenata bili su Doborac sa 12, Kapisoda sa 7 i Melić sa 6 postignutih pogodaka, dok su kod visočke Bosne Selimović sa 8 te Ahić i Geko sa po 5 pogodaka bili najučinkovitiji.

RK Bosna BH Gas - RK Bosna Prevent 39:26 (16:13)

SARAJEVO - Dvorana "Ramiz Salčin". Sudije: Cedić, Duraković.

RK Bosna BH Gas: Doborac 12, Međić 2, Čaćić, Pucelj 2, Ovčina, Bozoljac, Veselinov, Banić 3, Kapisoda 7, Nekić 3, Vražalić, Arnaudovki 4, Melić 6, Uvodić. Trener: Smajlagić Irfan.
RK Bosna Prevent: Geko 5, Ćakić 4, Musinbegović 1, Hasagić 1, Ahić 5, Sirćo 2, Selimović 8, Mustafić, Zečević, Tatar, Sapčanin, Hodžić. Trener: Skopljak Senad.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.