Bosna danas protiv Čelika
Irfan Smajlagić priprema igrače za nastavak sezone

Bosna nastavlja sa pripremama

Bosna danas protiv Čelika

Rukometaši sarajevske Bosne polako privode kraju pripreme za nastavak sezone u rukometnoj Premijer ligi te u Ligi evropskih prvaka.

Igrači našeg prvaka igraju prijateljske utakmice kako bi se što bolje pripremili za nastavak naporne sezone koja je pred njima. Danas će Bosna u Sarajevu u 17:00 sati ugostiti pojačanu momčad zeničkog Čelika koja je također u fazi priprema za nastavak sezone.

Izabranici Irfana Smajlagića nastoje se što bolje uigrati kako bi u nastavak sezone ušli što spremniji i ispunili cilj koji je stavljen pred njih, a to je još jedna titula prvaka Bosne i Hercegovine i izlazak na evropsku scenu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije