Bosna dočekuje Chambery

Rukometna Liga prvaka

Bosna dočekuje Chambery

Rukometaši sarajevske Bosne BH Gas sutra u okviru Lige prvaka dočekuju ekipu francuskog Chamberya u Olimpijskoj dvorani Zetra.

U redovima višestrukog i aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine vlada optimizam pred sutrašnji meč. Svi problemi sa povredama igrača su sanirani, tako da će sutra svi rukometaši biti u kombinacijama za sastav.

"Mi u svaku utakmicu ulazimo sa namjerom da pobijedimo, pa će tako biti i sutra. Svjesni smo snage Chamberya, ali i toga da bi sutrašnja eventualna pobjeda bila idealan start za nas u grupi B. Spremni dočekujemo utakmicu i nadamo se da ćemo imati veliku podršku publike koja u ovakvim mečevima može donijeti i prevagu na kraju", rekao je pomoćni trener Studenata Danijel Riđić.

Sutrašnji meč počinje u 17:30 sati, sudiće ga Gerhard Reisinger i Christian Kaschuetz (Austrija), dok je delegat Moshe Herman (Izrael).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti